DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda ramazan etkinliği göz doldurdu.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayına girmenin mutluluğu yaşanıyor. Ramazan için süslenen panolarımız ve duvarlarımıza birde öğlen arası mukabele etkiliğimiz devam etmektedir.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 12 Mart İstiklal Marşının Kabülü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü konulu şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimiz bugün İlçe Müftülüğünün düzenlediği  Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine şiirini ezbere okuma yarışmaya katıldılar.

Melek Karayel 2.

Yiğit Zülfüoğlu 3. olmuştur.

Mrt

12 Martistiklal Mart İtiklal Marşının Kabülü ve Mehmet Akif ERSOY u Anma Günü kapsamında kompozisyon şiir ve orotoryo etkinliklerimiz çok maçlı salonda gerçekleştirildi.

Mrt

Akçakoca İmam Hatip ortaokulu değerler eğitimikapsamında anasınıflarmızın yaptığı çalışmalar meyveleri verdive öğrencilerimiz Kuran-ı Kerim Okumayı öğrendiler. Bu kutlameda onlar için.

Mrt

Okulumuzd adeprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Akçakoca İHO Öğretmen ve Veli Okuma grubu olarak Tiyaroankebut’un Düzce’de gerçekleştirdiği “Bin Yıl” adlı tiyatro gösterisindeydik.Güçlü senaryosu ve nükteli ifadeleriyle dikkat çeken tiyatroda geçmişe gidip yaşananları düşündük.Hep birlikte güzel bir akşama daha Akçakoca İHO olarak imzamızı attık.

Mrt

Akçakoca İHO “Ben Senin Yaşındayken” adlı Öğretmen-Veli kitap okuma grubu olarak bu ay Gençlik Merkezinin Has Odasında toplandık.Mehmet Alagaş’ın “Alnımdaki Işık “ kitabını okuduk.Tevhid inancı nasıl olmalıdır?Tağutlarımız neler? Allah’a kulluk nasıl yapılır? konuları üzerinde tekrar düşündük ve fikirlerimizi paylaştık.”Ölmeden önce ölünüz.” cümlesi ile hayatımıza tekrar yön vermek için yola koyulduk.Yeni kitaplarla yolumuza devam etmek dileğiyle…

Ara

Okulumuzun "Ben Senin Yaşındayken" adlı veli okuma grubunun yürüttüğü kitap okuma projesinin bu ayki kitabı olan NEKBE 1948'in yazarı Sayın Nurettin TAŞKESEN Akcakoca'da okurları ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer EZER, Yazara hoş geldiniz diyerek çiçek takdim etti. Şehitlerimiz için okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Yazarın söyleşisi, soru cevap ve kitap imzalanması ile tamamlandı.

Yazar, salonun dolu olması, misafirperverlik ve organizasyondan dolayı yetkililere teşekkür etti.

MEVLANA 750. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ İLÇE ETKİNLİĞİ OKULUMUZDA YAPILDI

Ara

“ Müslüman çağın gözüyle İslam’a bakmaz. İslam’ın gözüyle bakar.”  diyor.

Okulumuzda Filistinli kardeşlerimize destek etkinliğinde bulunduk.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. VİDEO SLAYTIMIZI İZLEYİN.